Voor 1 persoon: 1 zakje pasta van Prodimed, 150 gram witte asperges, ¼ ui, 5 blaadjes verse basilicum, 3 zongedroogde tomaatjes, 1 el olijfolie, 2 el oude 30+ kaas, geraspt, versgemalen peper, (zee)zout
Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Schil de asperges en snijd deze in stukjes van ongeveer 5 cm. Kook ze in ongeveer 20 minuten beetgaar, afhankelijk van de dikte. Snipper de ui en snijd de basilicum fijn. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak hierin de ui glazig. Voeg de asperges toe en bak mee tot ze een beetje bruin zijn. Voeg de gekookte pasta en de zongedroogde tomaatjes toe aan het mengsel en breng op smaak met de basilicum, peper en zout. Bestrooi het geheel met de kaas.
Tip: In plaats van kaas is een eetlepel pijnboompitten ook erg lekker (fase2).