klantreview: S.B. Vrouw 46 jaar, klant Koolhydraatbewust

Ik beveel Slim Dieet bij Elles zeker aan. Ik had alles al geprobeerd en was eigenlijk behoorlijk moedeloos omdat ik zoveel moeite deed en niks werkte. Calorieën tellen en werken met een calorie budget werkte niet.

Ik ben hiervoor een aantal maal bij de huisarts en internist geweest. Alles was goed, gelukkig, maar ze wilden/konden me niet helpen terwijl ik langzaamaan steeds zwaarder werd.

Huisarts wilde mij naar een obesitas kliniek sturen maar daar was is dus net niet zwaar genoeg voor. Wat nu?

Ik wilde zo graag, was erg gemotiveerd, maar hoe dan?? Grote frustratie!!

Toen ben ik bij Elles uitgekomen en ben gestart in November. Nu in April ben ik 15 kg lichter en zit veel beter in mijn vel. Ik ben al een paar weken stabiel op gewicht. Ik ben van maat XXL/XL naar M gegaan.

En dit door koolhydraat bewust te eten, ik heb geleerd dat je heel gevarieerd kan eten koolhydraat bewust maar ook lekker!! Weet wat je eet en wat eten met je doet, met name suikers.

Elles heeft mij enorm gesteund en heeft al die tijd vertrouwen in mij gehad dat het ging lukken, en in het begin was ik dat vertrouwen dan ook echt kwijt.

Ik heb veel aan haar coach momenten gehad, ik kon haar altijd van alles vragen. Ze gaf me waardevolle tips en tricks en natuurlijk heerlijke recepten.

Ik zeg ga ervoor ook jij kan dit. ????????85,6 naar 70,6