Het gevaar van zomaar een proteïne dieet

Regelmatig zie ik Proteïnediëten aangeboden worden via allerlei acties; Daarbij klinkt het waanzinnig goedkoop, maar er wordt nooit gerept over de supplementen die men er eigenlijk bij zou moeten slikken.

Als je die meerekend kom je meestal nog duurder uit dan bij het ‘dure’ Prodimed dieet.

En wil je dat, bezuinigen op je gezondheid?
Mijn ervaringen met een aantal klanten die heel veel af zijn gevallen zijn fantastisch. Na 4 of 5 maanden liet ik ze via de huisarts bloed prikken en de resultaten waren, gelukkig, steeds uitstekend. Ieder zakje van Prodimed is aangevuld met Calcium, Fosfor, Natrium, Kalium en Magnesium. en Vitamines A, C, E, B1, B2, B3, B5, B6, B12, B8, B9, D2 en D3. Daarnaast neem je ook nog 3x daags een multivitamine pil van Prodimed. Dit garandeert voldoende aanvulling van de tekorten die je zou oplopen als je ‘gewoon’ zou stoppen met o.a. brood, aardappelen, vlees en fruit.

Daarnaast is het ook al vaak bewezen dat begeleiding heel veel helpt: Ten eerste om je doel echt te halen, de ervaring van heel veel klanten zet ik in om jouw het beste te helpen! Ten tweede, gemiddeld blijft maar 10-15% van de mensen na 4 jaar nog steeds op gewicht, bij Slim Dieet mag je blijven komen, zolang als je wilt; gratis! Om die stok achter de deur maar te hebben zolang je die nog nodig hebt, want ik zal je ook coachen in het herkennen en veranderen van je valkuilen. En dat helpt, heel veel ex-klanten zijn nog steeds rondom hun streefgewicht.
EN DAAR GAAT HET ECHT OM!