Gecertificeerd NLP coach

Coaching: Ik help jou om jouw gedrag te snappen en te veranderen

In 2016 heb ik met goed gevolg de coachopleiding gevolgd. In 2008 ben ik begonnen met NLP en met regelmaat heb ik allerlei cursusse, workshops en nu dus de coachopleiding gedaan. Ik ben heel blij en trots dat ik nu gecertificeerd NLP coach ben.

NLP past zo goed bij mij en mijn bedrijf omdat het je helpt om gedrag waar je last van hebt te veranderen naar gedrag waar je gelukkig van wordt. En dat is gewoon heel praktisch, door te oefenen en door te voelen en merken wat dit met je doet.

Ik ben blij dat ik naast het begeleiden van het Eiwitdieet nu ook groeps – en individuele coaching aan kan bieden.

Dus wil jij je eetgedrag eens onder de loep nemen of wil je nu eindelijk eens begrijpen waarom je toch steeds ‘verkeerde’ keuzes maakt, maak dan snel een afspraak.