Andijvierolletjes met paddestoelen

voor 2 personen: 1 kleine krop andijvie, 150 gram paddestoelen, 3 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, 1 etl. droge sherry, zout, en peper.

Krop andijvie in zijn geheel in ruim water wassen en goed droog slaan. Bladeren losmaken en stugge steelaanzet wegsnijden. Op aanrecht 8 stapeltjes van elk 3-4 andijviebladeren maken. Paddestoelen schoonvegen en in plakjes snijden. In wok helft van olie verhitten en paddestoelen met het uitgeperste teentje knoflook al omscheppend bruinbakken. Afblussen met sherry, op smaak brengen met zout en peper. Paddestoelen op andijviestapeltjes leggen, bladeren losjes oprollen. In een ruime koekenpan op zacht vuur de rolletjes met de rest van olie en zout en peper op een heel zacht vuur in ca. 10 minuten verder gaar stoven.